GOLF PRO

Mijn naam is Niels Nijssen, ik ben PGA golfprofessional en werkzaam op de Domburgsche Golfclub. Tijdens het winterseizoen ben ik daarnaast veel te vinden bij Indoorgolf Zeeland, waar ik lessen verzorg aan zowel beginnende als gevorderde golfers.

Niels nijssen, pga golfpreofessional

Zelf golf ik sinds 2004. Ik ben begonnen met golfen toen ik een jaar in Canada woonde bij een gastgezin, mijn gastouder heeft mij kennis laten maken met het golfspel. Terug in Nederland heb ik het golfen verder opgepakt en sinds 2010 ben ik officieel PGA golfprofessional.

3 dagen in de week ben ik beschikbaar om u en uw golfspel te verbeteren bij Indoorgolf Zeeland. Met veel plezier en passie zal uw spelplezier verhogen. Ook zal ik elke maand een thema avond verzorgen waarbij er verschillende thema’s worden behandeld zoals ‘veel gemaakte fouten’, ‘short game’, ‘long game’ en ‘driving distance’.

Ik hoop iedereen met veel plezier te mogen ontvangen, zowel voor lessen als voor een praatje. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

Hier alvast een dikke tip:
After a bad shot never play a stupid one

We hebben helaas zondagavond 15 maart 2020 besloten het indoorgolf winterseizoen 2019/2020 voortijdig te stoppen.

Dit besluit hebben we genomen naar aanleiding van de nieuwe regels van het RIVM dat oa. sportscholen en horeca per direct moeten sluiten.

Jullie én onze gezondheid gaat uiteindelijk boven alles.

Uiteraard blijven we voor fittingen, reparaties en vragen gewoon bereikbaar en beschikbaar – ook gedurende de zomerperiode.

We wensen iedereen een goede gezondheid en positieve instelling in deze stressvolle tijd toe en hopen jullie het volgende winterseizoen te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie aan de Mercuriusweg 26 in Vlissingen.

Via Facebook houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang in de verbouwing naar een nog mooier indoorgolfcentrum.

Groetjes

Ernst & Monique
Indoorgolf Zeeland
0118-236007